tiistai 27. marraskuuta 2012

Sinä siinä

Pariisin kevään laulu "ja ulkona kesäyö satoi kasvoille kyyneleitä" tuo minulle aina mieleen tämän kesän ja pienen lapsemme syntymän. En tiedä kuulinko tuon laulun perhehuoneessa ensimmäisen kerran, mutta siihen tilanteeseen se mielessäni liittyy. Osallistun tällä työllä p*skarteluhaasteeseen #164. Haasteena oli luonnos, josta tykkäsin tosi paljon ja sivu syntyi vaivattomasti. Värimaailma ja koko sivu lähti liikkeelle tuosta paperin suikaleesta, jonka olin päättänyt ommella sivuun. 

Käykö teille muille koskaan niin, että ostatte jonkin paperin toisen puolen takia, mutta sitten ei sitä tulekaan käyttäneeksi, vaan käyttää sen "b"-puolen? Minulle näin on tapahtunut viime aikoina monen paperin kanssa, niin tämänkin. Enkä oikein osaa tehdä molemmille puolille sivua, mutta nyt ajattelin, että yritän käyttää sen toisen puolenkin vielä (sen mihin alun perin olen ihastunut)...

lauantai 17. marraskuuta 2012

"Turmion kalliot"

Eihän tästä reissusta Irlantiin ole kuin 5 vuotta, mutta nyt vasta sain skräpättyä ekat kuvat siitä matkasta (kuvatkin on ollut tulostettuna jo useamman vuoden...) On se hyvä, että on innostavia haasteita, jotta saa sivuja tehdyksi! Osallistun tällä vuoroin vieraissa haasteeseen, jossa tällä kertaa inspiroiduttiin Marshan tyylistä. Yleensä minulla on sivuissani yksi tai kaksi kuvaa, mutta oli kiva kokeilla kuvakollaasia. Matkakuvat on itseasiassa aika kätevä tallentaa näin kollaasiin. Marshalta on skräpistetty myös maaliroiskeet ja tarinointi käsinkirjoitettuna.

Thanks for this inspired challenge. This time we were inspired by Marsha's style<3
These elements I took from Marsha's page: photo collages, journaling (handwriting) and paint stains. Photos are from Ireland. We were there only 5 years ago and now I made first page from that journey.

tiistai 6. marraskuuta 2012

Monni

P*skiksessa #161 piti käyttää viirejä! Ja niitä löytyy sekä leimailtuna että teipeistä väkerreltyinä.Aluksi sivu oli valkoinen ja leimailtuja viirejä tosi paljon enemmän, mutta en tykännyt, joten revin valkoisen paperin pienemmäksi ja liimasin siniseen taustaan. Nyt kokonaisuus on minusta oikeinkin kiva:)
Tämä kissa on toooosi hassu! Se tosiaan on pikku hiljaa hivuttautunut kesäasukiksi iskän pihamaalle ja talveksi muuttaa takaisin kotiinsa, sisälle lämpimään. Toki kesäisinkin se käy kotonansa, mutta aina kun mekin käydään iskällä, niin jostain puskasta se putkahtaa esiin silitettäväksi ja hoivattavaksi.